• Jujus – Ny eventapp perfekt for studenter!

  feb 05, 2017


  Jujus – Ny eventapp perfekt for studenter!

  Hei alle medstudenter. Nytt semester byr på nye muligheter til å oppleve kjekke arrangementer. Jeg, som de fleste andre studenter, elsker å dra på spennende arrangementer, om det så er foredrag med en aktuell tematikk, loppemarked, stand-up eller konserter. Hadde det ikke da vært midt i blinken om det fantes en app hvor alle eventer og «happenings» var samlet på et sted? Der du kunne bladd deg gjennom alle arrangementer som skjer i DITT område? Det er nettopp det den nyutviklede appen JuJus er til for, og for meg virket dette helt genialt. Jeg har lenge savnet en plattform hvor alle «happenings» er samlet på ett og samme sted.

  pic_3

  Hva går JuJusapp ut på?

  I en jungel av sosiale medier, hvor det finnes arrangementer overalt, er idéen bak JuJus å samle alle eventer på en plattform. Her har man alt fra små loppemarked i nærområdet til større konsertarrangementer. I tillegg kan du legge inn interesseområder på profilen din, slik at eventer som samsvarer med dine interesser dukker opp øverst. I likhet med instagram, kan du scrolle helt til tommelfingeren blir støl – og det dukker opp arrangementer som virker interessante og som appellerer til deg.

  Tenk dere at det er fredagskveld og du og vennegjengen vil finne på noe kjekt, men dere er helt blanke på hva dere skal finne på. Dere tar fram mobilen, går inn på JuJus og finner kjekke arrangementer i nærområdet. Dermed er det kun valgets kvaler som gjenstår. Appen er også internasjonal, så den kan brukes i hele verden. Hvis man er på ferie i utlandet, og har lyst til å gjøre noe litt annet enn bare turistattraksjoner, så finner man alle arrangementene i nærområdet på JuJus. Der kan man for eksempel finne ut at favorittartisten har konsert akkurat den datoen du er der! Det er noe en gjerne ville gått glipp av hvis ikke det hadde vært for JuJus.

  pic_4

  Hvordan fungerer JuJus?

  Det første jeg tenkte da jeg skulle ta i bruk JuJus, var: «Ånei, ikke enda en app jeg må lære meg å finne ut av og registrere alt personalia på.». Det som er så fint med JuJus, er at den er enkel. Alle kan ta den i bruk uten noe problem. Det eneste man må registrere er navn, alder og bildet. Appen er veldig oversiktlig og man får opp de eventene man har trykket «join» på samlet. Her kan man oppdage arrangementer som man gjerne ikke ville ha visst om ellers. Ofte er det veldig tilfeldig hva som dukker opp på facebook av eventer, og som man kunne tenke seg å være med på. Tenk alle eventene man ikke oppdager. Det finnes et hav av spennende arrangementer.

  JuJus har også en streaming funksjon som dukker opp på de arrangementene man velger å dra på. Denne fungerer slik at man kan legge ut bilder og videoer fra arrangementet. Dette er veldig nyttig, for eksempel, hvis man ikke hadde mulighet til å dra allikevel så kan en få med seg hvordan stemningen og opplevelsen var gjennom at andre som deltok legger ut bilder. I tillegg kan artister som tar i bruk appen, legge ut bilder og tekst før konserter for å få opp stemningen. JuJus har også noe som heter, paraplyeventer, som er større arrangementer som for eksempel, festivaler og fadderuken. Der får man opp alt som skjer i løpet av arrangementet, og kan selektere hvilke konserter eller arrangementer man helst vil få med seg. Da lager man seg sitt eget skreddersydde program og en plan for arrangementet.


  Go get it!

  Med Jujusapp kan man altså oppdage spennende eventer, planlegge arrangementer man skal dra på, og mimre tilbake til kjekke opplevelser – så last den ned og sjekk ut hva som skjer i nærområdet ditt.

  pic_1

  Utviklingen av appen er fortsatt i startfasen, og apputviklerne setter pris på å motta tilbakemeldinger med spørsmål, forslag og innspill. Det er flere unge gründere som står bak utviklingen av jujus. Apputvikling og design er utført av Global IT Development. Jujusapp sin facebook side.

Følg oss på sosiale medier