Studentenes beste studiekamerat siden 1995

Studentpakken ble delt ut for første gang høsten 1995, og går idag ut til 125 000 studenter på høgskoler og universiteter over hele Norge.
Dette er studenter mellom 18 og 30 år, som får pakken direkte utdelt i hånden.
Studentpakken inneholder produkter, informasjon og tilbud, som studentene setter stor pris på.

Vi når

0

Student per semester

EN VIKTIG GRUPPE

Mange studenter flytter for seg selv for første gang og mange flytter
til en ny by hvor de etablerer nye forbrukervaner.

BINDELEDD MELLOM STUDENTER OG LEVERANDØEN

Studentene er en viktig gruppe å henvende seg til, og vi har et godt samarbeid med dem. Vi har stor respekt for studentenes ytringer, og tilpasser pakkens innhold etter deres ønsker. Vår visjon er å være et bindeledd mellom studentene og leverandørene.

STOR RESPONS

Det viser seg at leverandørene har stor respons på sine produkter og tilbud, og mange av våre samarbeidspartnere har derfor vært med oss siden starten. Vi gleder oss til fortsatt å kunne høste av vår erfaring og kompetanse, ivareta leverandørenes produkter, og gi studentene et produkt de kan glede seg over.

Har du et produkt eller et godt tilbud du ønsker å vise til studentene?

RING OSS

+47 555 20 800


SEND OSS EN MELDING

REFERANSER

Peppes Pizza

Undersøkelsene viser at flertallet har benyttet eller skal benytte seg av tilbudet fra oss. Vi har hatt en økning i tallene hvert år siden 1998, noe vi er svært fornøyd med.

– Cecilie Bjørneby Jensen, Markedssjef

Weifa, Asan

Salget av intimvask med tranebær og silkeekstrakt har hatt en sterk vekst hvert eneste år, og sampling i Studentpakken har vært en viktig bidragsyter.

– Cecilie Ramm, Produktsjef

Mondelez Norge, Stimorol

Vi tar nye grep for å øke Stimorols relevanse hos målgruppen. Studentpakken er et viktig ledd i vår nye strategi og vil gi større synlighet og økt prøving.

– Elsa Haugen, Produktsjef

Kunsthøgskolen i Oslo

Det er som julaften for dem! Det er hipp-hurra stemning når pakken er kommet. Studentene kommer ofte inn og spør om den er kommet dersom de har hørt at andre skoler har mottat den.

– Anne Ulen Olsen, Konsulent

Salsa Bar & Grill

Med et enkelt og tydelig budskap er effekten stor! På de to siste semestrene har vi hatt anslagsvis 3000 gjester i baren. Når vi gir 20% rabatt i resturantene, opplever vi at tilbudet benyttes daglig.

– Eirik Villand, Daglig leder

Adecco

Studentpakken var bare fantastisk. Ja, jeg opplevde ren luksus hver gang jeg mottok den. Hvert år er det like spennende å se hva hva som var oppe i posen denne gangen, og selv opplevde jeg at matproduktene og hudkremene var det som gledet meg mest.

– Malin Hauge, Rådgiver

Tannlegesentralen

Etter utdelingen har vi hatt en jevn strøm av studenter som bestiller time hos oss. Et stort antall kommer tilbake ved årlig innkalling. Mange av studentene uttrykker glede over ordningen vi har for dem.

– Anne, Resepsjonist

Universitetet i Bergen

Studentpakken er en kjempegod introduksjon til hva studentbyen min kan tilby av aktuelle studentrabatter, i tillegg inneholder Studentpakken det mest essensielle av det man trenger i en studenthverdag. Tusen takk for en kjempepakke!

– Student

SAMARBEIDSPARTNERE

Asan
Den lille nøttefabrikken
Hafslund
Nescafé
Malaco
Solidox
Libresse
Brilleland
NextGenTel
Ritz
Stimorol
Zalando
Bergen Filharmoniske Orkester
Tannlege Sentralen
Wallendahl
Den Nationale Scene
Tops
Fight Fitness
Pedagogstudentene
TIPS
Oslo Bar & Bowling
Brynhild Gruppen
Burger King
Weifa

Følg oss på sosiale medier