NextGenTel Mobil - Fra 149,-/mnd
Fra 149,-/mnd

NextGenTel Mobil


Mobilabonnement fra NextGenTel

Hos NextGenTel får du hyggelige studentpriser på mobilabonnement!

Fri Bruk 1GB: kr. 149,-/mnd

Passer for deg som ringer mye og sender mye SMS. Om du ikke surfer så mye vil 1 GB passe ditt bruk. Fri bruk av tale, SMS og MMS. 1 GB data inkludert. Data Rollover og Fri fart.

Fri Bruk 3 GB: kr. 194,-/mnd.

Perfekt for deg som bruker mobilen variert i hverdagen, du kan ringe så mye du vil og surfe når du føler for det. Fri bruk av tale, SMS og MMS. 3 GB data inkludert. Data Rollover og Fri fart.

Fri Bruk 5 GB: kr. 224,-/mnd.

Perfekt for deg som bruker mye mobildata, du kan ringe så mye du vil og surfe med god samvittighet!
Fri bruk av tale, SMS og MMS. 5 GB data inkludert. Data Rollover og Fri fart.


Ingen bindingstid på våre mobilabonnement. Ingen oppstartspris på inkluderte minutter. Fri bruk er begrenset til 20 000 minutter, 20 000 SMS og 20 000 MMS per måned. Alle priser er oppgitt i NOK inkl. mva. og gjelder for bruk i Norge og EU/EØS. Med EU/EØS inkludert kan du benytte din inkluderte datapakke, ringeminutter, SMS og MMS når du er på reise i EU/EØS, som om du er i Norge. Det er egne priser fra Norge til utlandet, land utenfor EU/EØS, ferge, skip, fly og spesialnummer. Se alle våre priser her. Samtaler til kundesenter fra utland er ikke inkludert (unntak: samtaler til kundesenteret på 55 52 79 79 er inkludert fra EU/EØS).


Bestill mobilabonnement her!

Følg oss på sosiale medier