Bergen Games

Bergen Games – esport og musikkfestival

Del dette
Tvitre

Bergen Games kombinerer musikk og e-sport til en heldagsfestival på USF Verftet!

Kjøp studentrabatterte billetter her

Med god hjelp fra Spillhuset i Bergen forvandles deler av den gamle sardinfabrikken til en arkade hvor du kan spille alle mulige spill og konsoller med og mot venner. Den etter hvert kjente Fotballdraktbutikken som selger sjeldne perler av vintage fotballtrøyer er med, og de arrangerer en FIFA-turnering hvor du kan vinne de kuleste draktene de har på lager. Det er heller ikke umulig at noen av SK Brann sine FIFA-utøvere dukker opp og utfordrer til kamp. Her kan du teste om du er bedre enn de beste!

I Røkeriet, hovedsalen på Verftet, hvor omtrent alle store norske artister har stått på scenen oppgjennom årene, skal Norges beste CS-utøvere barke sammen i en garantert spennende finale med 50 000,- i premie til vinneren. Semifinalistene er allerede klare. Konkurransen står mellom 777 esports, wizardggez, InfurityGG og Apeks Rebels.

For de som er ny til E-sport kan vi fortelle at sporten er regnet som den raskest voksende underholdningssporten i verden. De store internasjonale turneringene tiltrekker seg over 20 000 publikummere i noen av Europas største innendørshaller. Bergen Games blir første gang i Bergen man kan være tilskuer i turneringer hvor landets beste utøvere konkurrerer mot hverandre. Det blir live kommentatorer som fyrer opp stemningen i salen og som gir en innføring i CS «for dummies». Vi sørger for at alle skal få være med på leken!

Etter at historiens første Bergen Games vinner er kåret og red bull flaskene er ryddet vekk, byttes datamusene ut med mikrofoner og gamerne erstattes av noen av de kuleste liveartistene vi har i Norge.

Marstein, fra rap kollektivet og fenomenet UNDERGRUNN, debuterte som soloartist i september 2022 med albumet “Medici Marstein”, som allerede har rukket å streame over 8.9 millioner ganger på Spotify. Smashen “Frida Kahlo” har toppet hitlistene og har i skrivende stund streamet over 5.8 millioner ganger. Du har garantert hørt låten.

Mat Duo er sommerflørten fra 2021 til produsent Amund Valde og Aleksander «Midjefigur» Risvik. Duoen lager norsk house og pop, og har allerede jobbet med artister som Kamelen, Kapteinen og Michelle Ullestad. En så kalt «one to watch» som det heter i FIFA.

Islandske GKR er en god venn av 777 Esport fra før; han er en rutinert gamer, ekte godgutt og har en helt egen energi på scenen. Han er best kjent for sine fargerike musikkvideoer, energirike liveshows og for å være en av de som puttet islandsk rap på verdenskartet. Han har tidligere sluppet musikk på Mad Decent, labelet til Diplo, og varmet opp for Young Thug og Post Malone (!!!). I fjor flyttet han til Bergen, og nå kommer han til USF Verftet og Bergen Games for å lage show!

Kvelden avsluttes med en ganske så stor overraskelse – sees der 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *