• Krise-smoothie

  mai 15, 2015


  Krise-smoothie

  Jeg hadde så sykt lyst på smoothie i dag, og tenkte det var perfekt snacks til eksamenslesningen – billig, sunt og lettvint. Jeg går helst på butikken maks 1 gang i uken, men skulle uansett handle i dag. Perfekt timing.

  Min go-to smoothie består av mager kesam, eplejuice og en pakke frosne skogsbær. MEN. Det var helt tomt for bær! Ikke en eneste pakke bær var å oppdrive på Rema 1000 Majorstuen.

  Dette er jo egentlig et stort pluss, ettersom det sannsynligvis betyr at de faktisk selger ut maten i stedet for å overbestille masse og kaste det som ikke blir solgt. Like fullt, what to do?! Jeg hadde allerede puttet banan, eple, avokado, brokkoli og poteter i handlekurven. Nød lærer naken kvinne å spinne osv… Let’s go with it!

  EmilieSmoothie

  Jeg har aldri laget grønnsakssmoothie før, så jeg skal innrømme at tanken på brokkoli i smoothie-sammenheng gjorde
  meg litt skeptisk. Men, tid for å prøve noe nytt!

  EmilieSmoothie2

  No turning back…

  EmilieSmoothie3

  Dette ser om ikke annet veldig sunt ut!

  EmilieSmoothie4

  Ferdig!

  EmilieSmoothie5

  Og det ble… GODT! Jeg hadde helt ærlig trodd jeg måtte jukse og tilsette sukker. Eplet, bananen og juicen var tydeligvis nok søtning, for dette ble digg! Skal gjentas!

Følg oss på sosiale medier