• Hjelp! Eksamen!

  jun 01, 2015


  Hjelp! Eksamen!

  Jeg sitter så dypt i historiebøkene nå, at jeg tror hjernen min snart koker over. Hvor mye kunnskap er det egentlig mulig å tilegne seg? Hva synes du om eksamen? Er dette virkelig den beste måten å utdanne studenter på? Alt pensum oppsummert på en prøve? Hva om du ikke har dagen på den “ene” dagen? Hva om du får den “ene” delen fra pensum som du ikke trodde du skulle få, som du ikke øvde like godt nok på.

  Hadde det ikke vært bedre om vi hadde jevnlige prøver gjennom semesteret? En liten prøve etter hvert emne? Og eventuelt en oppsummering av disse på slutten av året, slik at du fikk muligheten til å vise at du faktisk hadde lært fra forrige gang?

  Nu vel, inntil videre får vi bare gjøre vårt beste med slik det er nå.

  Ønsker alle lykke til – det skal bli godt å begynne å leve igjen!

  STARTING 5 – PETER MIDTVEDT

  Peterblogg

  Hvem: Peter Midtvedt, 21 år, født i Levanger, oppvokst på Tranby.

  Hva: Jeg går mitt første år på en treårig bachelor utdanning innen grafisk design. Tidligere gikk jeg på Asker videregående skole der valgfaget mitt var toppidrett basket.

  Hvor: Jeg studerer på Norges kreative høyskole i Oslo.

  Hvordan: Mitt studieliv har veldig få og korte skoledager der mesteparten av tiden går til jobbing på egenhånd. Vi har eksamen en gang hver måned som stort sett er i form av hjemmeeksamen, men kan også være i form av muntlig eller skriftlig. Jeg har i år vært ringevikar for Kiwi Liertoppen. Ved siden av studiene spiller jeg basket på elitelaget Centrum Tigers.

  Hvorfor: Jeg studerer grafisk design fordi det er noe jeg alltid har brent for. Jeg syns det er utrolig artig å lage egne designkonsepter, enten om det er å lage en logo, visuell profil, redigering av bilder, visittkort, plakat, webdesign osv. Når jeg blir ferdig med utdanningen håper jeg å bli en grafisk designer som enten er selvstendig næringsdrivende eller jobber i et designbyrå.

Følg oss på sosiale medier