• Endelig ferie!

  jun 11, 2015


  Endelig ferie!

  Endelig ferie!

  Endelig, etter mange timer med frustrasjon over forskjellige ting i pensum jeg rett og slett ikke klarte å forstå meg på. Når man studerer historie, eller generelt studerer, så merker man ofte at man etter hvert får noen ”knagger å henge kunnskapen på”. På denne måten ”løsner” frustrasjonen litt, og du begynner å skjønne deg på pensum. Som student er dette et svar på at du begynner å bli klar for eksamen. Av og til, når jeg opplever denne følelsen merker jeg at jeg gleder meg til eksamen. Denne gang var dessverre ikke en av de gangene, men jeg håper og tror at jeg klarte meg OK og kan ta sommerferie.

  Etter eksamen fikk jeg endelig tid til å trene skikkelig igjen. Når det ikke er basketsesong, liker jeg å trene mye variert. Basketball er en unik idrett. Man kan trene så utrolig variert, og det vil likevel være relevant. Det liker jeg veldig godt – mitt beste treningstips har alltid vært variasjon er motivasjon. Denne uka fikk jeg gleden av å være med noen basketkompiser for å løpe i kollen. Det var mildt sagt en skikkelig syrefest, og med en så fin gjeng blir jeg gjerne med igjen :D

  IMG_4721

  Gutta krutt etter bakkeintervaller i Holmenkollen (T.V Lukas Loeb, Martin Elgmork, Christoffer Bugge, meg selv og Anders Stien)

  Nå er det også finaler i sluttspillet i NBA. Det er noe dere alle bør få med dere. Du trenger ikke å være basketballfan for å se NBA. Jeg vil tørre å påstå at alle vil like å se når to av verdens beste basketballag kriger mot hverandre om å bli best. Det er Stephen Curry, som ble kåret til årets spiller denne sesongen og hans Golden State Warriors mot LeBron James og Cleveland Cavaliers. Curry er en ballkunstner og en skarpskytter som treffer noen helt sinnsyke skudd fra distanse. LeBron er en superatlet og en levende maskin med sine 203cm og 120+ kilo. Han ville nok gjort det solid i flere idretter med sin enorme fysikk. Det diskuteres i disse dager om ”King James” er en bedre spiller en det Michael Jordan var. Det sier litt om hvilket nivå denne karen spiller på. NBA sendes på TV2 sportskanalen – få det med deg!

  IMG_4724

  Det gjør hvertfall vi – hver kamp sitter vi samlet rundt TV´n får å se verdens beste idrett! (T.V Øivind Lundestad, Roy Nwachukwu, Anders Stien, Peter Midtvedt og meg selv)

  lebron-james-and-stephen-curry-split-image-122514.1200x672

  Gutta krutt etter bakkeintervaller i Holmenkollen (T.V Lukas Loeb, Martin Elgmork, Christoffer Bugge, meg selv og Anders Stien)

Følg oss på sosiale medier