• Starting 5

  jun 25, 2015


  Starting 5

  Hvem?

  Emelie Nilsen, 22 år, født i Sør-Varanger, oppvokst i Varangerbotn i Nesseby kommune.

  Hva?

  Studerer idrettsbiologi, og starter til høsten på sisteåret bachelor.

  Hvor?

  Jeg studerer på Norges Idrettshøgskole.

  Hvordan?

  Har til tider en hektisk hverdag der jeg løper mellom forelesninger på Idrettshøgskolen, jobb i resepsjonen på Friskis&Svettis på Majorstua, og trening på Oslo Atletklubb, i tillegg prøver jeg å være sosial og henge med klassekamerater og venner.

  Hvorfor?

  Jeg studerer idrettsbiologi fordi det er gøy å lære om hvordan menneskekroppen fungerer. Etter bachelorutdanningen vil jeg enten gå videre på master i idrettsbiologi, eller ta praktisk-pedagogisk utdanning slik at jeg har muligheten til å jobbe som lærer.

Følg oss på sosiale medier