Studentbloggen

 • 7 julegavetips som redder jula og lommeboka 7 julegavetips som redder jula og lommeboka

  des 16, 2015

  Litt sent ute med julegavene? Vi gir deg de beste tipsene som både garanterer god stemning rundt juletreet og som er snille mot lommeboka! 1. Lag et personlig gavekort Det er faktisk mye hyggeligere å få et gavekort på en opplevelse i stedet for en ting!...

 • Hva er tid? Hva er tid?

  nov 12, 2015

  Wow – hvor blir det av tiden? Eller, for å være litt filosofisk: Hva er egentlig tid? Jeg regner med at du vet godt hva tid er, men klarer du å forklare hva tid er? Der har du en liten nøtt å tenke på, i tilfelle du ikke gidder å lese videre :)

 • Sesongstart i BLNO Sesongstart i BLNO

  okt 05, 2015

  I helgen var det endelig basketsesong igjen. I helgen var det åpningsturnering for alle elitelagene i basketligaen i Norge, både for herrer (BLNO) og kvinner (KL). I helgen gikk mitt lag, Centrum Tigers 1-1 i kamper, noe vi ikke skal være helt fornøyd med.

 • Valg 2015: bruk stemmeretten! Valg 2015: bruk stemmeretten!

  sep 14, 2015

  I dag, 14. september, er det kommune- og fylkestingsvalg, og jeg håper du bruker stemmeretten din! Studenter er fremtidens innbyggere, og derfor er det spesielt viktig at vi er med på å forme det samfu…

 • Bli med på natt i naturen! Bli med på natt i naturen!

  sep 05, 2015

  2015 er “Friluftlivets år”, en nasjonal kampanje for å få folk i alle aldre og grupper til å være mer ute. Dette gjelder selvfølgelig også studenter!

 • Var det sommeren som fløy forbi? Var det sommeren som fløy forbi?

  sep 04, 2015

  Høstsemesteret er godt i gang for de fleste, og årets første høstmåned er her!

 • Hej Stockholm! Hej Stockholm!

  sep 01, 2015

  Jeg fikk en pangstart på årets skolestart. Jeg har som sagt, kommet inn på master i kroppsøving og pedagogikk ved Norges Idrettshøgskole (NIH).

 • Endelig skolestart! Endelig skolestart!

  aug 24, 2015

  Sommerferie er helt sinnsykt digg. Jeg vil påstå at den slår alle andre ferier ned i støvlene. For oss studenter har vi til og med kanskje lengre enn 8 uker ferie.

Følg oss på sosiale medier