I pakken


Lurer du på når du kan motta din pakke? Se tidspunkt for utdeling her...

NB! Innholdet i pakken kan variere

Den Lille Nøttefabrikken

Den Lille Nøttefabrikken

Den Lille Nøttefabrikken heier på deg i studietiden! I Studentpakken finner du en nydelig nøtteblanding som passer perfekt som et lite måltid, enten det er hjemme, på farten, eller i forelesning!

Stimorol MAX Mandarin

Stimorol MAX Mandarin

I Studentpakken får du en tyggegummi-pakke av Stimorol. Dette semesteret får du smake Stimorol MAX Mandarin. La oss få vite hva du synes om den på vår Facebook-side, og i markedsundersøkelsen.

Tuc Kjeks

Tuc Kjeks

Tuc er et verdensomspennende kjeksmerke med en lang europeisk historie. Nå lanseres den i Norge og du får din prøvesmak I Studentpakken. Vi vil gjerne høre din mening om kjeksen her!

Dent Oi

Dent Oi

Høsten 2017 får du en av de tre forskjellige variantene!

Dent Oi er store sukkerfrie pastiller med mye smak og typiske godterismaker. Kommer i tre ulike varianter; Fuzz, Frutti og Sur Pære.

Libresse

Libresse

  • Ultra slim design gjør tampongen enkel å føre inn. Like sikker som før!
  • Libresse Discreet er 13% smalere sammenlignet med tidligere Libresse tamponger. Gjelder Normal og Super.
  • Oppsugningsevnen er den samme som før
  • Bølgende kanaler leder væsken og beskytter mot lekkasje

NESCAFÉ Cappuccino

NESCAFÉ Cappuccino

Høsten 2017 får du en av disse 3 smaksprøvene fra NESCAFÉ.

Det ekstra kremede NESCAFÉ Cappuccino-sortimentet lar deg enkelt ta med deg den ekte kafé-opplevelsen hjem. En nøye utvalgt blanding av delikat melk og ekte NESCAFÉ-kaffe er det som gjør vår NESCAFÉ Cappuccino, med sitt flotte, hvite skum, så uimotståelig.

NESCAFÉ Latte

NESCAFÉ Latte

Høsten 2017 får du en av disse 3 smaksprøvene fra NESCAFÉ.

Nyt en ekte kaféopplevelse hjemme i sofaen med vår NESCAFÉ Latte Macchiato. Denne avrundede og kremede blandingen består av ekte NESCAFÉ-kaffe med akkurat den rette mengden skummetmelk for å gi deg en deilig mild og melkeaktig kaffesmak som du vil elske!

NESCAFÉ Gold Organic & Fairtrade

NESCAFÉ Gold Organic & Fairtrade

Høsten 2017 får du en av disse 3 smaksprøvene fra NESCAFÉ.

Prøv den nye NESCAFÉ Gold Organic & Fairtrade. Kaffen består av 100% Arabica-bønner som både er økologisk og Fairtrade sertifisert for å sikre bedre vilkår for kaffebonden og en bærekraftig fremtid.

Asan

Asan

I Studentpakken får du prøver på Asan intimservietter og intimvask med tranebær og silkeekstrakt i jentepakken. I guttepakken får du prøve Asan Trippedusj for menn. Klikk på bildet for å lese mer om andre produkter fra Asan!

Kavli Smaksrik

Kavli Smaksrik

Høsten 2017 får du en av de tre forskjellige variantene Smaksrik!

Det helt nye konseptet Kavli Smaksrik har skrudd smakene til maks, og er for dem som ønsker spenstige smaker i hverdagen. Som navnet tilsier har vi hatt fokus på å kombinere smakfullt krydder og grønnsaker med smøreost.

Studentrabatten

Studentrabatten

Studentrabatten er fylt med gode tilbud og informasjon over hele landet. Få mer ut av studietiden og spar penger med Studentrabatten.

Husk også å last ned vår app for enda flere tilbud hele året!

Zalando

Zalando

I Studentpakken får du en verdikupong fra Zalando!

Zalando tilbyr deg mer enn bare sko! Hos oss får du en unik shoppingopplevelse. Over 22.000 forskjellige skomodeller fra 1.500 forskjellige merker, og over 100.000 forskjellige produkter innen moteklær til han og henne.

Akademika

Akademika

I Studentpakken får du en Stadtler-penn fra Akademika!

Følg oss på sosiale medier