I pakken


Lurer du på når du kan motta din pakke? Se tidspunkt for utdeling her...

NB! Innholdet i pakken kan variere

Geddit

Geddit

Last ned Geddit for å kunne delta i konkurranser og vinne flotte premier! Studentpakken deler ut kr 100.000,- i Geddit-appen i løpet av våren!

TORO Smaksrike Baser

TORO Smaksrike Baser

TORO er med i Studentpakken våren 2019, og de vil gjøre middagen litt enklere for studentene! TORO Smaksrike Baser er laget av de beste råvarene og gir deg starten du trenger for å lage skikkelig god hjemmelaget mat. 

Santa Maria

Santa Maria

I Studentpakken våren 2019 får du den ultimate tacokrydderblandingen med smak av mild chili, oregano, hvitløk og spiskummin! Klikk på bildet for herlige oppskrifter! 

NESCAFÉ Americano

NESCAFÉ Americano

Lyst på en hyggelig kaffepause? Smak på den nye NESCAFÉ Americano.   

Kaffen er laget av de fineste Arabica bønner med en anelse Robusta.  Bare hell varmt vann i favorittkruset ditt og rør rundt for en herlig americano med perfekt crema på toppen. 

Den Lille Nøttefabrikken

Den Lille Nøttefabrikken

Den Lille Nøttefabrikken heier på deg i studietiden! I Studentpakken finner du en nydelig nøtteblanding som passer perfekt som et lite måltid, enten det er hjemme, på farten, eller i forelesning!

Stimorol MAX Strawberry Lime

Stimorol MAX Strawberry Lime

MASSIVE TASTE, AMAZING COOLNESS

I Studentpakken får du en tyggegummi-pakke av Stimorol. Dette semesteret får du smake Stimorol MAX Splash Strawberry Lime

Dent Crush

Dent Crush

I Studentpakken Våren 2019 får du Dent Crush med fersken og jordbær smak. Allerede ved første tygg inntar den deilige ferskensmaken munnen din. Like etter følger en frisk og syrlig kombinasjon av pomelo og jordbær i kjernen. Rett og slett fruktelig godt!

Libresse

Libresse

I studentpakken får du svarte truseinnlegg fra Libresse! 

  • Absorberende svart truseinnlegg
  • Laget spesielt for sort undertøy
  • CurveFit™: Former seg etter kroppen så du alltid kan føle deg komfortabel
  • Dermatologisk testet og uten parfyme
  • Pustende, som bomullsundertøy

Asan

Asan

I Studentpakken får du prøver på Asan intimservietter og intimvask med tranebær og silkeekstrakt i jentepakken. I guttepakken får du prøve Asan Trippedusj for menn. Klikk på bildet for å lese mer om andre produkter fra Asan!

Kondomeriet

Kondomeriet

I Studentpakken får du en verdikupong fra Kondomeriet!

Kondomeriet har i snart 30 år vært ledende innen salg av sexleketøy i Norge. Sexleketøy kan gi et bedre sexliv, som igjen bidrar til å redusere stress og gi en følelse av velvære. Vi tilbyr et stort utvalg både for single og par, enten man er på utkikk etter noe nytt eller handler hos oss for første gang.

Studentrabatten

Studentrabatten

Studentrabatten er fylt med gode tilbud og informasjon over hele landet. Få mer ut av studietiden og spar penger med Studentrabatten.

Husk også å last ned vår app for enda flere tilbud hele året!

Følg oss på sosiale medier