I pakken


Lurer du på når du kan motta din pakke? Se tidspunkt for utdeling her...

NB! Innholdet i pakken kan variere

NESCAFÉ GULL

NESCAFÉ GULL

Oppdag NESCAFÉ GULL! Premium pulverkaffe laget av de fineste Arabica bønner av høyeste kvalitet fra bærekraftige plantasjer. En rik, myk og avrundet smak med en unik og sofistikert aroma. Brent langsomt for å oppnå den perfekte balansen.

Den Lille Nøttefabrikken

Den Lille Nøttefabrikken

Den Lille Nøttefabrikken heier på deg i studietiden! I Studentpakken finner du en nydelig nøtteblanding som passer perfekt som et lite måltid, enten det er hjemme, på farten, eller i forelesning!

Dent Crush Bringebær

Dent Crush Bringebær

Dent Crush Bringebær er pastiller med et umiddelbart smakskick som endrer både struktur og smak underveis. Pastillen gir deg en umiddelbar smak av bringebær i ytterlaget, etterfulgt av smak av syrlig jordbær i kjernen.

Sørlandschips

Sørlandschips

I Studentpakken våren 2020 vil du finne en herlig smakebit fra Sørlandschips i Studentpakken. Verdens tynneste Sørlandschips!

Santa Maria

Santa Maria

I Studentpakken våren 2020 får du den ultimate tacokrydderblandingen med smak av mild chili, oregano, hvitløk og spiskummin! Klikk på bildet for herlige oppskrifter! 

Libresse Discreet Normal

Libresse Discreet Normal

Våre Discreet tamponger har en ultra slim design som gjør den enkel å føre inn, og gir en sikker beskyttelse. De bølgede kanalen leder væsken til tampongens kjerne, og har et ekstra lag for å forhindre loing. Tampongen har en smart twist&open funksjon, ser superfresh ut og er lett å ha med seg på farten.

Asan

Asan

I Studentpakken får du prøver på Asan intimservietter og intimvask med tranebær og silkeekstrakt i jentepakken. I guttepakken får du prøve Asan Trippedusj for menn. Klikk på bildet for å lese mer om andre produkter fra Asan!

Kondomeriet

Kondomeriet

I Studentpakken får du en verdikupong fra Kondomeriet!

Kondomeriet har i snart 30 år vært ledende innen salg av sexleketøy i Norge. Sexleketøy kan gi et bedre sexliv, som igjen bidrar til å redusere stress og gi en følelse av velvære. Vi tilbyr et stort utvalg både for single og par, enten man er på utkikk etter noe nytt eller handler hos oss for første gang.

Studentrabatten

Studentrabatten

Studentrabatten er fylt med gode tilbud og informasjon over hele landet. Få mer ut av studietiden og spar penger med Studentrabatten.

Husk også å last ned vår app for enda flere tilbud hele året!

Følg oss på sosiale medier