Se hva som er i høstens pakke!

Brynhild Chipnuts

Chip Nuts er skikkelig digg snacks med et sprøtt ytterlag og en sprø peanøtt på innsiden. Double the crunch! Chip Nuts kommer i fire forskjellige smaker; Sweet Red Paprika, Sour Cream & Onion, Western Style BBQ og Salt & Pepper – og finnes i de fleste dagligvarebutikker.

Sørlandschips Verdens Tynneste

1, 22 mm tynn potetchips – finkuttet med presisjon for å gi deg den tynneste Sørlandschipsen du har smakt!
Stekt langsomt i solsikkeolje i små porsjoner på ekstra svak varme og toppet med våre beste krydder. Perfekt for å dele med vennegjengen eller på vors.

Sørlandschips Poppa Muslibar

POPPA Müslibarer har max 99 KCAL og passer perfekt som en liten snack mellom måltider, i matpakken eller på tur. Nå har vi også lansert disse i en praktiske multipakk gjør produktet mer tilgjengelig og praktisk å ha i kjøkkenskuffen så man alltid har en müslibar på lur i en hektisk hverdag. Litt er alltid lov!
(Kun Bergen & Oslo)

Dent Crush Lime

Dent Crush er små pastiller med myk kjerne og dragé, som gir en ekstra rask og god smaksopplevelse. Nyheten Dent Crush Lime gir en umiddelbar smak av frisk lime. En spennende smaksbombe som gir både nytelse og underholdning, «en pastill er ikke nok»!

Haribo Fruktilurer

Nyhet: Et mykere godteri fra HARIBO

Fruktilurer Mix inneholder en blanding av friske fruktsmaker og salt lakris. En perfekt kombinasjon! Produktet er vegetarisk.

Extra Refreshers

En forfriskende ny tyggegummi! Extra Refreshers er en ny tyggegummi med smak som varer og friske mintkrystaller som løser seg opp i munnen. Tilgjengelig i to forskjellige smaker: Bubblemint og Spearmint.

Nescafe Gold

Opplev en fristende fyldig og usøtet cappuccino i kaféstil som du kan lage på et øyeblikk med NESCAFÉ Cappuccino. Det er den perfekte balansen mellom pulverkaffe og skummetmelkpulver samlet i en kopp. En tre-lags italiensk kaffe med fyldig espresso i bunnen etterfulgt av melk avsluttet med en kremet, skummende topp.

Tilsett litt sjokolade til kaféopplevelsen hjemme med NESCAFÉ sjokolade varianter. Nyt en forførende deilig blanding NESCAFÉ-kaffe og sjokolade med våre avrundede, luksuriøse og kremede mocha-varianter. Mocha pulverkaffe er en herlig kombinasjon av NESCAFÉ-kaffe, sjokolade og kremet melk. 100 % Avrundet smak og en godt balansert blanding av kaffe og sjokolade trenger ikke å være forbeholdt kaffebarer.

Santa Maria tacokrydder

I Studentpakken vår 2021 får du den ultimate tacokrydderblandingen med smak av mild chili, oregano, hvitløk og spiskummin! Klikk på bildet for herlige oppskrifter!

Uncle Bens Ekspressris

Ekpress Ris Indisk - Med Ben’s Express Indisk ris lager du raskt og enkelt et godt måltid på bare 2 minutter. Denne gode, langkornede risen er kokt med kummin og andre kryddere som fanger smaken og aromaen av det indiske kjøkkenet.

Ekspress Ris med Grønssaker - Gjør matlagingen din komplett på kun 2 minutter med vår autentiske langkornede Express Ris med Grønnsaker, som inneholder nøye utvalgt paprika, gulrøtter, sukkermais og erter.

Asan intimvask

Asan intimvaskprodukter har en tilpasset PH-verdi og inneholder milde ingredienser og melkesyre slik at du kan vaske underlivet ditt daglig og samtidig opprettholde den naturlige beskyttelsesfunksjonen.

Sjekk ut Asan.no for informasjon om intimhygiene, intimvask og vanlige underlivsplager.

Libresse tamponer

Prøv vår Discreet tampong Normal. For deg med normal/medium blødningsmengde, og også for slutten av menstruasjonen for deg med kraftig menstruasjon. Våre Discreet tamponger har en ultra slim design som gjør den enkel å føre inn, og gir en sikker beskyttelse. De bølgede kanalen leder væsken til tampongens kjerne, og har et ekstra lag for å forhindre loing. Tampongen har en smart twist&open funksjon, ser superfresh ut og er lett å ha med seg på farten.

Kondomeriet

I Studentpakken får du en verdikupong fra Kondomeriet!

Kondomeriet har i snart 30 år vært ledende innen salg av sexleketøy i Norge. Sexleketøy kan gi et bedre sexliv, som igjen bidrar til å redusere stress og gi en følelse av velvære. Vi tilbyr et stort utvalg både for single og par, enten man er på utkikk etter noe nytt eller handler hos oss for første gang.

GetInspired.no

I Studentpakken får du en verdikupong fra GetInspired!

Getinspired.no er en norsk nettbutikk med et imponerende utvalg av sporty klær og sko til trening og fritid.

Ice

I Studentpakken får du en verdikupong fra Ice!

Få gode rabatter på mobil med abonnementet iceUng – kun for deg under 29!

Beckmann

I Studentpakken får du en verdikupong fra Beckmann!
(Kun Oslo)

Enten det er pendling til jobb, utforske en ny by eller en spontan helgetur; sekkene fra Street-serien er din nye hverdagshelt uansett hvilken dag det måtte være. Sekkene er den perfekte blanding av stil og funksjonalitet, med enkel tilgang til alt du måtte trenge.

Ytterlaget er værbestandig og slitesterkt, i tillegg til å være 100% resirkulert. Beckmann ønsker å gi deg de beste produktene for en enklere hverdag, med materiale som tåler morgendagen.

ISushi

I Studentpakken får du en verdikupong fra iSushi!
(kun Rogaland)

iSushi har smakfull og spennende sushi for små og store, nybegynnere og sushi-eksperter. I tillegg har de populære Pokè Bowls på menyen og varme småretter. I Rogaland har de avdelinger i Stavanger og Sandnes.

Studentrabatten

Studentrabatten er fylt med gode tilbud og informasjon over hele landet. Få mer ut av studietiden og spar penger med Studentrabatten.

Husk også å last ned vår app for enda flere tilbud hele året!