Logo Studentpakken
Studietidens lille høydepunkt

Nyhet! Asan+

Asan+ er en ny serie fra Asan som behandler underlivsplager ved å gjenopprette den naturlige balansen i underlivet. Produktene fåes kjøpt i apotek.

En sunn vagina er vert for en balanse av forskjellige bakterier; vaginalfloraen. Når det naturlige miljøet eller pH-verdien i skjeden forstyrres, kan skadelige bakterier og mikrober enklere formere seg. Bakteriell vaginose (BV) og soppinfeksjon er svært vanlig, og de relaterte symptomene og ubehagene kan gjøre livet utfordrende. En ubalanse i bakteriefloraen kan føre til at en eller flere av bakteriene får gode vekstvilkår og utkonkurrerer andre bakterietyper slik at det oppstår en infeksjon. Når balansen forstyrres, kan ubehag som kløe, utflod, lukt, tørrhet eller infeksjoner utvikles.

 

Hvordan fungerer Asan+?

Produkter fra Asan+-serien behandler underlivsplager ved å gjenopprette den naturlige balansen i underlivet. Produkter fra Asan+ har en direkte beroligende effekt på ubehag som kløe og irritasjon, etter påføring på intimområdet. Hvis du har en infeksjon som bakteriell vaginose eller soppinfeksjon i underlivet, vil produktene gi deg rask lindring i tillegg til å behandle infeksjonen.

Våre aktive virkestoffer:

En av hovedingrediensene er 2QR-komplekset (uttalt «to cure»), som er en naturlig, plantebasert ingrediens. Denne naturlige, plantederiverte ingrediensen har den unike evnen til å beskytte det sensitive vaginale vevet mot skadelige bakterier på en trygg og naturlig måte. Dette støtter den naturlige helbredelsesprosessen, og balansen i underlivsfloraen.

 

Asan+ Bakteriell vaginose

Effektiv behandling av symptomer på bakteriell vaginose

50ml gele + applikator + pakningsvedlegg

 

Beskrivelse

Asan+ bakteriell vaginose er klinisk bevist for å behandle symptomer på bakteriell vaginose. Produktet er spesielt utviklet for å fjerne ubehag slik som tynn gråaktig utflod, fiskelukt, kløe, irritasjon, rødhet og sårhet.

  • Effektiv behandling av symptomer på bakteriell vaginose
  • Reduserer lukt og utflod
  • Umiddelbar lindrende effekt
 

Ingredienser:
2QR-kompleks (96%)*, xantangummi, glyserol, kaprylylglykol, sitronsyre, natriumbensoat, kaliumsorbat. pH4.1

* Utvunnet fra Aloe Barbadensis bladekstrakt

Asan+ Irritert hud

For irritert og tørr hud i intimområdet

50g krem + pakningsvedlegg

 

Asan+ irritert hud beroliger og beskytter irritert, tørr og kløende hud i intimområdet forårsaket av barbering/voksing, klær, svette eller såpe.

  • Beroliger og beskytter irritert, tørr og kløende hud
  • Støtter hudens naturlige barrierefunksjon
  • Egnet for daglig bruk
  • Ikke-irriterende. Parfymefri
 

Ingredienser:
Aloe Barbadensis Leaf Extract, Aqua, Ethylhexyl Stearate, Glycerin, Zinc Oxide, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Myristate, Cera Microcrystallina, Cetearyl Ethylhexanoate, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Magnesium Sulfate, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Citric acid, Sodium benzoate, Potassium sorbate.

Asan+ Tørr skjede

Behandler og lindrer plager ved tørr skjede

50ml gele + applikator + pakningsvedlegg

Beskrivelse

Asan+ tørr skjede gir rask lindring av tørr skjede forårsaket av hormonelle endringer, bruk av medisiner og stress. Produktet er også egnet for å lindre tørr skjede under samleie.

  • Behandler og lindrer tørr skjede
  • Har en beroligende og langvarig fuktighetsgivende effekt
  • Klinisk bevist
 

Ingredienser:
Vann, 2QR-kompleks*, glyserol 25%, betain, xantangummi, kaprylylglykol, natrium levulinate, natrium anisate, sitronsyre,
natriumbensoat, kaliumsorbat.

* Utvunnet fra Aloe Barbadensis bladekstrakt

 

 

Copyright © Karo Healthcare AB

Les mer på Asan.no

Del:

Populære artikler

Les flere artikler

se to profesjonelle lag i CS:GO møte hverandre live på scenen etterfulgt av konserter med Marstein, GKR og Mat Duo på kvelden!