Logo Studentpakken
Studietidens lille høydepunkt

Bli en lykkeligere student!

STUDENTTIPS

Bli en lykkeligere student

Studentbloggen
31. januar, 2021

Det er helt normalt å ikke sveve på en rosa sky gjennom studietiden, men om du stadig føler at du ligger bakpå med alt du skulle ha gjort, så er det faktisk bare noen få grep som kan endre på det. Du må gjøre en liten innsats, men jeg lover deg at du kommer til å synes det var verdt det!

Lag deg et budsjett som viser hvor mye du har til overs etter at regninger er betalt hver måned, og prøv å fordel disse pengene utover hele måneden. Da slipper du ekstra bekymringer for om du har råd til mat de to siste ukene før neste studielån kommer.Som student har man gjerne mange baller i luften på én gang. Føler du deg ofte bakpå med alle pliktene, er et triks å bruke tiden mer effektivt. Derfor: Er du på skolen, følg ordentlig med i forelesningene. Leser du til eksamen, vær konsentrert, og prøv å unngå avsporinger. (Får du lyst til å rydde i fryseren når du egentlig skal lese til eksamen, så er du ikke alene om det..)

Har du deltidsjobb ved siden av studiene, sørg for å være mentalt til stede. Du gjør en bedre jobb, og du lar hjernen fokusere på noe annet en stund. For å motivere deg underveis, kan du gi deg en liten belønning etter hver plikt du gjennomfører. Feks: Hvis jeg leser effektivt i 2 timer nå, skal jeg kjøpe meg en skikkelig god kaffe etterpå.I tillegg til alle de andre positive fordelene vi får av å trene, viser faktisk nyere forskning at man blir smartere ved å holde seg fysisk i form! Mange løser også problemer når de får på seg joggeskoene. Det er ofte i frisk luft at tankene får flyte fritt, og man løser både problemer og kommer på de gode idéene!Det trenger ikke være striglet, men opprettholder du en viss standard, minsker du stresset hver gang du ikke finner det du leter etter før du må løpe ut døra.Ingenting gjør oss mennesker så lykkelige som når vi er med folk vi liker. Følger du de andre punktene over, kan du med god samvittighet senke skuldrene og slappe av når du har fri!

Lyst å vite om konkurranser, utdeling, rabatter, tilbud og tips før alle andre?

Del:

Populære artikler

Les flere artikler

Padron Peppers med ostedipp? Ehm.. JATAKK! Og det beste - denne retten er laget på bare noen minutter, og er et verdig tilskudd til tapasbordet.
Oh la la! Nå kan du enkelt lage dine egne sprøstekte ostekuler med smak av chili og cheddar! Oppskriften gir 5 porsjoner.
Kommuniser ut seksuelle behov, ønsker og savn - fra START