Logo Studentpakken
Studietidens lille høydepunkt

6 apper for en bedre studiehverdag

Å ha tilgang til gode ressurser i løpet av studieperioden kan være avgjørende. Som student står man ofte overfor ulike utfordringer, enten de er økonomiske eller sosiale, eller vanskeligheter i forhold til studiene. Vi i studentpakken ønsker å hjelpe deg på denne reisen ved å gi deg seks nyttige app-tips vi mener du bør laste ned. 

1. Studentbevis

Studentbevis-appen er en nødvendighet som student. Appen fungerer som et digitalt studentbevis, og funker blant annet hos samskipnader og kollektivtransportselskaper i Norge. På denne måten har du alltid studentbeviset lett tilgjengelig.

 

2. Mattilbud

Med appen Mattilbud får du en enkelt oversikt over alle tilbud fra alle matbutikkene i hele Norge. Dette er gull verdt for studentlommeboka. Hva med å kjøre en skattejakt etter de beste tilbudene? 

 

3. Studentpakken

Litt egenreklame må vel være lov når det utelukkende er positivt for studentene. Med vår app får du tilgang til mange eksklusive studentrabatter, spennende konkurranser med flotte premier (om vi kan si det selv), samt nyttig studentinformasjon. Vi jobber mot å være studentenes lille høydepunkt gjennom hele semesteret.

 

 

4. Venn

Tinder for venner? Du hørte riktig. Venn er den perfekte appen for å utvide vennekretsen din. Vi vet alle hvor viktig sosial trivsel er for studietiden. Med denne appen blir det enkelt å finne nye vennskap og aktiviteter basert på interesser og preferanser.

5. Hold

Hold styrker studiefokuset ditt gjennom et belønningssystem der du mottar poeng for hvert 20. minutt du ikke bruker telefonen. Poengene du samler opp kan du bruke på rabatter eller kuponger i appen. Frister det for eksempel  med en gratis kaffe latte fra Narvesen?

6. Stepler

Stepler har et lignende belønningssystem som Hold, men i motsetning til studiefokus-appen, tjener du poeng ved å ta skritt. Du kan koble appen til FitBit eller helseappen din – og voilà; du gir både motivasjonen, helsen, og lommeboken en ekstra boost.

 

Har du flere tips til gode studieapper? Send oss en melding på instagram, @studentpakken.

Del:

Populære artikler

Les flere artikler

Minipizza mekker du enkelt selv. Kombinasjonen av pepperoni, paprika og Min Kavlifavoritt Cheddar og Chili smøreost sørger for at dette blir en ny pizzafavoritt! Oppskriften gir 6 til 8 minipizzaer.