kvinne som sitter i lotus stilling på en yogamatte

7 tips for å få effektive og gode lesedager!

Del dette
Tvitre

Eksamenstiden er her, og i den anledning har jeg satt sammen en liten liste med tips til hvordan du kan optimalisere dine eksamens­forberedelser. Som leser av Studentbloggen får du også 20% rabatt på mitt digitale kurs «Ny energi på 8 uker»! Du finner link og rabattkode nederst i innlegget.

Gitte Brage

Grunnlegger, instruktør, terapeut og veileder

Gitte gjorde hobby til sitt levebrød. Startet som gymnastikklærer i Danmark allerede som 16-årig og har siden fått mange års erfaring fra undervisning innen ulike treningsformer, alt fra aerobic og Bodypump til yoga og mindfulness.

Utviklet og grunnlagt flere konsepter; fra «Trimtorget» (3 aerobics-studioer i Stavanger regionen) tidlig på 90-tallet, "Opplæring for helse» for Stavanger kommune, donert yogatimer for brukere av «HUSET» i Stavanger (lavterskel rus/psykisk helse).

Gründer og daglig leder av Carna i Stavanger 2005-2020 som er senter for helhetlig terapi, trening & kurs.

Gitte har reist mye og tilegnet seg kunnskap fra ulike deler av verden og etter hvert som årene har gått integrert et helhetsperspektiv på trening (eller som hun etter hvert foretrekker å kalle det “fysisk aktivitet”) som inkluderer mental og følelsesmessig utvikling. Utdannet terapeut og praktisert refleksologi og tankefeltterapi siden 2007. Reconnectiv Healer og Prano Terapeut ved The School of Spiritual Healers in Damanhur". Enhetsterapi ved Audun Myskja. Studieopphold i USA og India m.fl.

Implementerer energiarbeid i både gruppeundervisning og individuell terapi.

Mer fra Gitte Brage

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *